• Hormonyoga på Studio move it i Växjö

    En 8 veckors kurs med medicinsk yoga och workshops för hormonell balans

  • Mediyoga - inner peace på studio move it i Växjö

    En 8 veckors kurs för dig som längtar efter ett inre lugn

  • Hatha Yoga - Root & Rise på studio move it i Växjö

    Varje måndag under vårterminen kan du komma och yoga med mig i ett mjukt och långsammare hatha yoga flöde. Bokas via www.studiomoveit.se

Mediyoga - inner peace

Denna kursen är för dig som längtar efter stillhet och ett inre lugn. I dagens samhälle lever många av oss i ett högt tempo där vi ständigt är uppkopplade och närvarande för andra runt om oss. Vi lever också i en orolig tid med allt som händer i världen, varpå det kan vara svårt att finna det där inre lugnet. 

Vi alla har ett inre lugn inom oss, och i denna kursen blir du guidad genom mjuka och meditativa yogapass där vi skapar utrymme för stillhet och reglering av ditt nervsystem.

Mediyogan är en terapeutisk yogaform ger oss en body-mind upplevelse där vi mjukar upp kroppen och stillar sinnet. Du guidas varsamt in i närvaron och i en djupare kontakt med dig själv. Lämna stressen, dina bekymmer, förväntningar och krav utanför och ge dig själv en stund med ditt inre lugn. 

Mediyogan passar alla människor, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Det är mjuka och lugna rörelser som varvas med andningsövningar och guidade meditationer. 

Vi ses under 8 söndagar mellan 17.15 - 18.15 med start vecka 5 (uppehåll v.8) på Studio move it i Växjö

Datum för kursen: 5/2, 12/2, 19/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4

Pris: 1 400 kr 

Jag vill anmäla mig

Hormonyoga

Under 8 veckor ses vi en gång i veckan för ett 60 min hormonyogapass samt efterföljande 30 min workshop med reflektion och genomgång av olika verktyg för att reglera nervsystemet, balansera hormoner samt optimera vårt lymfsystem. Vi pratar om kost- och livsstilsförändringar i syfte att stärka kroppen, kvinnliga hormoner och olika obalanser samt hur vi kan få in mer återhämtning och sänka våra stresshormoner. 

Hormonyoga är medicinsk yoga för kvinnor. En lugn och meditativ yogaform som syftar till att reglera nervsystemet samt hjälper oss att stilla sinnet, skapa återhämtning samt balansera kroppens nerv- och hormonsystem.

Yogaformen och kursen syftar till människan som helhet, att lära känna sin kropp för att hitta sätt och verktyg för att leva i symbios med sin cykel och hormonella förändringar genom livet. 

Kursen passar dig som vill: 

- Lära känna din kropp

- Hantera och minska din stress

- Skapa balans mellan kropp, sinne och själ

- Balansera dina hormoner

- Skapa utrymme för självkännedom och personlig utveckling

- Göra livsstilsförändringar för en bättre hälsa

- Optimera din fertilitet

- Leva mer efter din cykel 

Kursen passar alla kvinnor under och efter fertil ålder och är extra bra för dig som lever med olika typer av stress- och/eller hormonella diagnoser och obalanser så som utmattning, ME, sköldkörtelsjukdomar, endometrios, PMS, PCO/S, HA, klimakteriebesvär, infertilitet etc. 

Vi ses på söndagar 18.30 - 20.00 med start vecka 5 (uppehåll v.8) på Studio move it i Växjö.

Datum för kursen:  5/2, 12/2, 19/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4

Pris: 2 050 kr

Jag vill anmäla mig