Women health coaching

Women health coaching är för dig som längtar hem till din kropp – den kroppen som en gång mådde bra och inte ropade på hjälp. Den kroppen som var fylld av glädje, frihet och positiva tankar. Den kroppen är fortfarande din kropp – tillsammans hittar vi verktygen för att väcka den till liv igen. Som coach finns jag med dig på resan, jag förmedlar min kunskap och ger dig verktygen din kropp behöver. Vi jobbar med kosten, stresshantering, andningen, rörelse, drömmar, kosttillskott, superfoods och adaptogener. Ibland finns det även ett behov utav homeopatmedel eller milda och skonsamma reningar för kroppen, för att kunna avlasta för utrensningsorganen att göra sitt fantastiska jobb. Det är du som gör jobbet, men jag finns med dig, håller dig i handen och ger dig den peppen och det stödet som du behöver för att nå dina mål.

 

Oavsett om du idag kämpar med infertilitet, hormonella obalanser, svampinfektioner eller migrän så jobbar vi med att hitta grundorsaken varför du upplever just dina symptom, och ger kroppen rätt förutsättningar för den så fint omtalade balansen.

Min stora önskan med mitt företag är att få kvinnor att må bra, att kvinnor får kunskap om att vi inte behöver ha ont eller kämpa med olika besvär, och att det finns oftast en förklaring på så kallad ”oförklarlig barnlöshet”.  Jag vill se fler kvinnor ta för sig, leva sina liv fullt ut och blomstra kraftfullt i sin feminina kraft. Jag vill se kvinnor älska sig själva, prioritera sig själva och följa sina drömmar. Vi kvinnor har allt vi behöver inom oss och vi har oftast en helt fantastisk oupptäckt inre kraft som vill väckas till liv.  Vi har alla möjligheter att leva vårt drömliv. I mina women health coaching program eliminerar vi dina hinder och besvär, identifierar din längtan, för att sedan hitta glöden och styrkan för att ta dig mot dina drömmar.

Vi strävar tillsammans mot hållbara och genomförbara förändringar, verktyg som du kan ha med dig livet ut, verktyg som gör att du framöver komma kunna ge dig själv och din kropp den kärlek som den behöver, när den behöver det. Jag lär dig identifiera och lyssna på signalerna från din kropp när något inte står rätt till, för att du snabbare ska kunna uppmärksamma och stötta kroppen.  Kunskap och verktyg som är ovärderliga – för vad är vi utan vår hälsa och vårt välmående! Women health coaching är för alla som är mån om sin hälsa, som vill leva ett hållbart och glädjefyllt liv.

Jag vet att du har den där inre längtan efter något mer – låt oss utforska det tillsammans! Women health coaching är en investering för livet <3

Är du nyfiken på vad jag kan göra för dig och hur vi kan jobba tillsammans? Kontakta mig nedan!

 

 

Mina klienter kommer till mig för att...

•  De önskar optimera sin fertilitet och bli gravida

•  De vill få tillbaka sin energi

•  De längtar efter en problemfri cykel och att få leva i harmoni med sin kropp och
sina hormoner

•  De önskar stöd i vad just dem behöver för att må bra och kunna balansera kroppen

•  De önskar att hitta tillbaka till sig själva och ett liv utan ångest, oro och stress, och istället väcka glädje och drömmar till liv

•  De önskar hållbara rutiner för att prioritera sig själva och deras mående

•  De önskar stötta kroppen naturligt

•  De har inte tidigare fått den hjälp de behöver, trots att de testat “allt”, och önskar få hjälp med att komma vidare.

Jag vill också ha hjälp med detta!