Women health coaching

Women health coaching är för dig som längtar hem till din kropp och dig själv – den kroppen som en gång mådde bra och inte ropade på hjälp. Den kroppen som var fylld av glädje, frihet och positiva tankar. Den kroppen är fortfarande din kropp – tillsammans hittar vi verktygen för att väcka den till liv igen. Som coach finns jag med dig på resan, jag förmedlar min kunskap och ger dig verktygen som din kropp, ditt sinne och din själ behöver. Vi jobbar med kosten, stresshantering, andningen, rörelse, drömmar, kosttillskott, superfoods och adaptogener. Ibland finns det även ett behov utav homeopatmedel eller milda och skonsamma reningar för kroppen, för att kunna avlasta för utrensningsorganen att göra sitt fantastiska jobb. Det är du som gör jobbet, men jag finns med dig, håller dig i handen och ger dig den peppen och det stödet som du behöver för att nå dina mål.

Oavsett om du idag kämpar med infertilitet, hormonella obalanser, svampinfektioner, ångest eller migrän så jobbar vi med att hitta grundorsaken varför du upplever just dina symptom, och ger kroppen rätt förutsättningar för den så fint omtalade balansen. Hos mig är kvinnohälsan i fokus!

Min stora önskan med mitt företag är att få kvinnor att må bra inifrån, att kvinnor får kunskap om att vi inte behöver ha ont eller kämpa med olika besvär. Jag vill se fler kvinnor ta för sig, leva sina liv fullt ut och blomstra kraftfullt i sin feminina kraft. Jag vill se kvinnor älska sig själva, prioritera sig själva och följa sina drömmar. Vi kvinnor har allt vi behöver inom oss och vi har oftast en helt fantastisk oupptäckt inre kraft som vill väckas till liv.

Vi strävar tillsammans mot hållbara och genomförbara förändringar, verktyg som du kan ha med dig livet ut, verktyg som gör att du framöver komma kunna ge dig själv och din kropp den kärlek som den behöver, när den behöver det. Jag lär dig identifiera och lyssna på signalerna från din kropp när något inte står rätt till, för att du snabbare ska kunna uppmärksamma och stötta kroppen. Kunskap och verktyg som är ovärderliga – för vad är vi utan vår hälsa och vårt välmående? Women health coaching är för alla kvinnor som är mån om sin hälsa, som vill leva ett hållbart och glädjefyllt liv.

Jag vet att du har den där inre längtan efter något mer – låt oss utforska det tillsammans! Women health coaching är en investering för livet, och för DIG <3

Är du nyfiken på vad jag kan göra för dig och hur vi kan jobba tillsammans? Kontakta mig nedan!

 

 

Mina klienter kommer till mig för att...

•  De önskar optimera sin fertilitet och bli gravida

•  De vill få tillbaka sin energi

•  De längtar efter en problemfri cykel och att få leva i harmoni med sin kropp och
sina hormoner

•  De önskar stöd i vad just dem behöver för att må bra och kunna balansera kroppen

•  De önskar att hitta tillbaka till sig själva och ett liv utan ångest, oro och stress, och istället väcka glädje och drömmar till liv

•  De önskar hållbara rutiner för att prioritera sig själva och deras mående

•  De önskar stötta kroppen naturligt

•  De har inte tidigare fått den hjälp de behöver, trots att de testat “allt”, och önskar få hjälp med att komma vidare.

Jag vill också ha hjälp med detta!

Coachning och priser

Privatcoachning med hälso- och livsstilsanalys 90 min  -  2 000kr

Denna kan du boka om du vill boka in enskild coachning med mig för första gången. Vi ser över dina symptom, önskemål och hur du lever idag. Du får med dig rekommendationer och en plan framöver utifrån ditt önskade läge. 

 

 

Women health coaching 3 & 6 - månaders paket 

Mina 3 och 6 månaders paket är för dig som är redo att skapa hållbara och långsiktiga förändringar för att optimera din hälsa och börja leva det liv du längtar efter. Det är för dig som önskar uppföljningar och stöttning längs vägen på din resa. 

Vi ser tillsammans över dina utmaningar, men också dina önskningar och det du längtar efter. 

 

Vad är unikt i mina coachingprogram?

Som women health coach ser jag till hela dig. För att uppnå balans i kroppen och komma till grunden med de symptom vi upplever behöver vi jobba med kroppen, sinnet och själen. Body, mind & soul. Det är de 3 grundpelarna i min coaching. 

Jag tror på kroppens självläkningsförmåga, men för att ge kroppen rätt förutsättningar behövs ett balanserat nervsystem där vi i ett första läge jobbar med eventuell stress, fysisk eller emotionell. En annan förutsättning för självläkning är relationen till dig själv, en relation där du accepterar, älskar och respekterar dig själv. När vi ger oss själva utrymme att få känna och ge kärlek till oss själva öppnas dörrarna till ditt inre och all den unika kraft och klokhet du besitter. Där finns din inre guidande röst som är din största tillgång för ett välmående, balanserat och kärleksfullt liv. 

Varje kvinna är unik och din coachingresa kommer inte vara lik någon annans, jag ser till dina specifika behov och utformar paketet och coachingen för dig. 

Vi kommer att stärka upp och fylla kroppen med näring och energi, vi kommer att bemästra dina tankar och din inre kritiker för att skapa utrymme för din inre kraft att komma fram, och vi kommer öppna upp och fylla din själ med kärlek, stillhet och närvaro. 

Jag har även gjort resan själv, jag har gått igenom många av de problem och utmaningar som jag hjälper mina klienter med idag, bland annat infertilitet. Jag vet hur det är att vara på andra sidan, och jag finns som ett stöd när du behöver det som mest. 

Vad du kan uppnå efter min coaching

  • Kunskap och självkännedom om din egen cykel och hur du kan stötta den
  • Dagliga praktiker och ritualer för ditt välmående
  • Bättre självkännedom om vem du är och vad du vill 
  • En hälsosam och hållbar relation till mat 
  • En känsla av inre lugn och kunskap att reglera nervsystem vid behov
  • Förbättrad relation med dig själv där du känner dig trygg med att ta beslut för ditt eget välmående
  • Känsla av hopp och inspiration på din fortsatta hälsoresa
  • Verktyg och övningar för att framöver hantera motstånd, stress och hormonella utmaningar 
  • En djupare kontakt med dig själv, din glädje, kreativitet och inre kraft

 

 

 

 

3 månaders paket

Reset & rebalance

Programmet för dig som längtar efter en nystart. Du önskar balansera dina hormoner, boosta din fertilitet eller uppleva ett efterlängtat lugn i kroppen.

- 1 x 90 min uppstartssamtal med hälso- och livsstilsanlays

- 4 x 45 min uppföljning med coachning

- Löpande kontakt via chattverktyg med mig

- Individuella rekommendationer

- Tillgång till övningar och verktyg

- Rabatterade kosttillskott

Investering: 2 000 kr /månaden i 3 månader

Jag är intresserad!

6 månaders paket

The holistic harmony program

Programmet för dig som vill gå på djupet och jobba med hela dig - body, mind & soul. Du längtar efter lugn och harmoni i din kropp, ditt sinne och din själ. En transformerande resa till ditt mest autentiska jag, en resa hem till dig själv.

- 1 x 90 min uppstartssamtal med hälso- och livsstilsanlays

- 8 x 45 min uppföljning med coachning

- Löpande kontakt via chattverktyg med mig

- Individuella rekommendationer

- Tillgång till övningar och verktyg

- Rabatterade kosttillskott

- Goodiebag med överraskningar

Investering: 2 000 kr/månaden i 6 månader

Jag är intresserad!