Om mig

Varmt välkommen vackra du, jag är så glad att du hittat hit och jag hoppas att jag kan få inspirera dig till att väcka din inre längtan till att få känna kärlek för den du är, få känna ett lugn i din själ och att få må bra i din kropp. 

Mina utbildningar
Jag är i grunden utbildad socionom och tidigare jobbat inom socialt arbete. Grunden i mitt företag ligger i min diplomering som holistisk hälso- och livsstilsterapeut, jag gick min utbildning via Holistic health academy, något jag är evigt tacksam över. Denna utbildningen vände mitt liv upp och ner, jag fick så mycket kunskap och verktyg för hur jag kan stötta min kropp och mitt inre, något som fick mig att lämna mitt fasta jobb och satsa på mitt företag där jag nu vill dela med mig av min kunskap för att hjälpa andra. Utöver detta har jag även utbildat mig till Hormonyogalärare hos Ellen Engvall och reikiterapeut hos Sanna Wilén, och erbjuder även tjänster inom detta.

Jag går löpande nya kurser och utbildningar för att vidga mina perspektiv och samla på mig ännu mer kunskap om vår fantastiska kropp och den värld vi lever i. 

Just nu utbildar jag mig till Yogalärare 200h via Yoga Renew

Min vision och hjärtat i mitt företag

Min resa började för många år sedan då jag i stort sett levde ett liv som präglades av beslut utifrån att passa in och bli bekräftad. Något som troligtvis inte är så ovanligt bland dagens ungdomar. Samhället är fyllt av ideal och normer som vi förväntas passa in i, att få vara omtyckt. Detta levnadssätt resulterade för mig i att jag tystade ner min inre röst. Trots detta hade jag en fantastisk uppväxt med en kärleksfull familj, underbara vänner som älskade mig för den jag var och jag var iväg på oändliga äventyr runt om i världen. Så där och då märkte jag inte av detta. 

Ett par år senare började oro och ångest smyga sig på, i olika former. Jag förstod ingenting. Jag levde också med flera fysiska besvär kopplade till mina hormoner, samt att magen började krångla. Då jag inte hade någon anledning att må dåligt så låtsades jag som ingenting. Allt blev såklart bara värre. Flera läkarbesök som inte hittade något fel, allt såg bra ut. För ett par år sedan började jag och min sambo försöka bli gravida, vilket med tanke på mina symptom snabbt klarnade för oss att det skulle bli en utmaning. Men åter igen sa läkarna att allt såg fint ut. Parallellt med detta hade jag nyligen tagit min socionomexamen och jobbade på en arbetsplats med otroligt hög stress som tog all min energi och ork.

Här började min egen resa till läkning, jag utbildade mig inom holistisk hälsa för att gå till grunden med mina obalanser. Det har varit en helt fantastisk resa, men såklart också väldigt utmanande. Jag har grävt djupt i mitt inre efter svar, jag har lagt om min livsstil för att sätta mig själv först, hitta tillbaka till mig själv och mitt yngre jag. Lämnat utrymme för att lyssna på henne och vad hon kände då, alla de känslor som aldrig fick utrymme. Jag har lagt fokus på vad JAG vill, att skapa den vardag som gynnar mig, inte anpassa mig efter den som samhället vill att jag ska leva. Jag har prioriterat min återhämtning, stillhet och närvaro för att reglera mitt stressade nervsystem, som i sin tur har gett utrymme till läkning och andra funktioner i kroppen att få deras time to shine. 

Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att leva som jag gjorde då, psykisk ohälsa ökar, infertilitet ökar, sjukskrivningar pga stress ökar och kvinnors hormonella utmaningar ökar. Vi lever mitt i en bortglömd epidemi. Med min kunskap och erfarenhet tror jag på ett samhälle där en förändring behöver ske, där stress och prestation behöver minska, där vi lämnar utrymme till stillhet som en daglig aktivitet, där vi lär oss att älska oss själva och den vi är. Det finns ingen färdig mall eller system som du behöver passa in i, det är fullt möjligt att skapa sin egen, utifrån vad du behöver och det du längtar efter. När vi ger utrymme till att ta hand om vår kropp, vår själ och vårt sinne ger vi oss själva möjligheten att hitta vägar till välmående, hälsa och den mest autentiska versionen av oss själva.

Att du har hittat hit till min hemsida betyder att du är på helt rätt väg - och jag är gärna en hjälpande hand på din resa!