Om mig

Varmt välkommen, jag är så glad och tacksam för att du hittat hit och jag berättar gärna mer om vem jag är, mina utbildningar och varför jag startat mitt företag Harmoniska by Mimmi.

Mina utbildningar
Jag är i grunden utbildad socionom och tidigare jobbat inom socialt arbete. Grunden i mitt företag ligger i min diplomering som holistisk hälso- och livsstilsterapeut, jag gick min utbildning via Holistic health academy, något jag är evigt tacksam över. Denna utbildningen vände mitt liv upp och ner, jag fick så mycket kunskap och verktyg för hur jag kan stötta min kropp, något som fick mig att lämna mitt fasta jobb och satsa på mitt företag där jag nu vill dela med mig av min kunskap för att hjälpa andra. Utöver detta har jag även utbildat mig till Hormonyogalärare hos Ellen Engvall och reikiterapeut hos Sanna Wilén, och erbjuder även tjänster inom detta.

Min vision och hjärtat i mitt företag
Med egen erfarenhet av kvinnliga hälsobesvär och infertilitet, erfarenhet av att inte bli lyssnad på, inte få den hjälpen jag behövde och en känsla av att prova allt men ändå inte hitta svaren. Att ständigt kämpa mot sin kropp, känna besvikelse över sin kropp över att den inte fungerar som den ska. Att gå igenom den sorg och ensamhet som ofrivillig barnlöshet innebär – allt detta har varit grunden och hjärtat i mitt företag. Jag ville skapa en plattform där kvinnor kan få det stöd dem behöver, de verktyg dem behöver, och med en trygghet i att ha någon som finns med på resan, någon som förstår hur det är att vara i mörkret. Jag vill vara den personen som guidar, stöttar och hjälper dig vidare i livet, oavsett dina utmaningar, förutsättningar eller behov. Jag vill skapa den tjänsten som ger dig dina svar, som ger dig nytt hopp och väcker din inre glädje och kraft till liv igen. Jag vill bidra till balans, harmoni och hormonell balans hos fler kvinnor - för när den kvinnliga kroppen och feminina energin är i balans händer magiska saker.